Жената на кмета на Ракитово е катастрофирала днес в града, разбра

...
Жената на кмета на Ракитово е катастрофирала днес в града, разбра
Коментари Харесай

Жената на кмета на Ракитово катастрофира! Тя ли е била зад волана? ВИДЕО

Жената на кмета на Ракитово е катастрофирала през днешния ден в града, разбра GlasNews. Според очевидци обаче не тя е карала колата, а мъжът й - кметът Георги Холянов, който според тях е бил пийнал.

Полицията също работи и по тази версия, защото освен свидетелските показания има записи от охранителни камери на 200 метра от произшествието, на които ясно се вижда, че кара мъж с очила в часа на злополуката, а не жената на Холянов - Сузана Холянова. 

Полицията не може да вземе проба на Холянов, тъй като когато са пристигнали на мястото, зад кормилото е била съпругата му. По непотвърдена информация от полицията, кметът минава с персоналната кола, удря се, след което го взимат и го карат към Костандово, където е служебната му кола. Взима я и се връща назад, на клипа се вижда бялата кола, която е служебната, а тъмното пежо е персоналният автомобил на Холянови.

Иззети са всички записи от камери и сега се уточняват обстоятелствата. 

Според формалната информация от полицията всички очевидци на място, в това число и на ударените коли настояват, че дамата е карала. Въпреки това поради записите се ревизира и версията, че са се разменили.

По случая работи и прокуратурата.



Припомняме, в края на 2020 година Тина Ивайлова и проверяващият екип на GlasNews направиха разкрития по какъв начин синовете на тогавашния кмет на община Ракитово Костадин Холянов забогатяват, бързо и стремглаво, откогато той е на власт, както и разкрития за спорове на ползи с присъединяване на сина на кмета Холянов - Георги, който в този момент е кмет на Ракитово. Тогава последваха още сигнали за злоупотреби с общински средства и преплитане на ползи сред кмета и компании на синовете му. Стана ясно по какъв начин се изсича общинската гора в Ракитово и за злоупотреби за хиляди левове.

Очаквайте детайлности!
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР